Ligjërata e radhës: Si të jesh inovativ? A e dini se “Invest Group Sha” mund të investoj në idenë tuaj ?

Ligjërata e radhës: Si të jesh inovativ? A e dini se “Invest Group Sha” mund të investoj në idenë tuaj ? Eja më 22 Dhjetor 2016 nga ora 17:30 dhe mëso më shumë nga z. Afrim Bunjaku (CEO).

Në kuadër të programit “Të mësojmë nga liderët” Qendra e Karrierës e European College of Kosovo në bashkëpunim me Rrjetin e Bizneseve të Diasporës Shqiptare dhe kompaninë “Invest Group Sha” organizon ligjëratë publike me mysafirin folës z. Afrim Bunjaku (CEO), i cili do të na informoj lidhur me mundësitë e përkrahjes financiare për idetë e studentëve tanë dhe zhvillimin e tyre në jetën biznesore.

       Gjatë kësaj ligjerate, z.Afrim Bunjaku do të tregoj se si ideja e studentëve mund të mbështetet nga fillimi i idesë bazike deri në fazën e investimit nga Business Angels apo Venture Capitalist.

Kjo ligjëratë do të mbahet më datë 22 Dhjetor 2016, E Enjte nga ora 17:30 në sallën A.


Jeni të mirëseardhur !
ECKPRESS