TRAJNIMI: PRAKTIKA JURIDIKE

Akademia e Jurisprudencës, brenda Kolegjit Europian të Kosovës duke analizuar gjendjen akt ...

TRAJNIMI: Dizajni Digjital / Photoshop CC

Akademia e Dizajnit brenda European College of Kosovo organizon trajnimin praktik për:Dizajn Digjital / P ...

Trajnimi: Psikologjia e Negocimit dhe Teknikat e Shitjes

Kolegji Europian i Kosovës në bashkëpunim me VCC për herë të parë në K ...

TRAJNIMI: STRATEGJIA DHE TEKNIKAT E MARKETINGUT EFEKTIV

European College of Kosovo organizon trajnimin profesional mbi “Strategjinë dhe teknikat e Marketin ...

TRAJNIM: Public Speaking and Communication Skills

European College of Kosovo organizon trajnimin praktik për “Public Speaking and Communication Skill ...

TRAJNIMI: Zhvillimi i shkathtësive për punësim

European College of Kosovo organizon trajnimin praktik për “Zhvillimin e shkathtësive për ...

TRAJNIMI: Dizajn Grafik / Illustrator CC

Akademia e Dizajnit brenda European College of Kosovo organizon trajnimin praktik për: Dizajn Grafik / Il ...

HAMK/ECK SUMMER SCHOOL 2017

A dëshironi të mësoni për Marketing & Shitje nga profesor ndërkombëtarë ...

KURSE MATEMATIKE PËR NXËNËS (Klasët 5-9)

ECK Math Academy brenda European College of Kosovo organizon program përgatitor në fushën e mat ...

TRAJNIM DHE CERTIFIKIM NDËRKOMBËTAR PËR PROFESIONIN KAMARIER PROFESIONAL

European Hospitality Academy në kuadër të Kolegjit Europian të Kosovës për her&e ...

TRAJNIM: Investimi - Blerja/Shitja e valutave digjitale.

Edhe në vitin 2018 dëshira jonë për të qenë më të suksesshem dhe m&eum ...