Programi “Të mësojmë nga liderët” sjellë z.Fisnik Avdiu nga PulseMedia

Në kuadër të programit akademik “Të mësojmë nga liderët” të Premten me datë 31 Prill 2017 në ambientet e Kolegjit Europian të Kosovës kishim të ftuar z. Fisnik Avdiu nga PulseMedia i cili para të pranishmëve prezantoj temën “Teknologjinë dhe Inovacionin në Marketing - Rast studimi: PulseMedia / Reklamo biznesin tuaj në 50 autobusët e rinj”. Nga një ide e thjeshtë deri tek realizimi, sfidat dhe benefitet, inovacioni teknologjit dhe mundësitë për të ardhmen ishin vetëm disa nga temat të cilat u prekën gjatë këtij prezantimi.


Kolegji Europian i Kosovës konsideron se mësimi praktik është jashtzakonisht i rëndësishëm për të rinjtë e vendit tone andaj dhe është fokusuar që të sjellë praktikat më të mira evropiane në Kosovë !
ECKPRESS
Kaltrina