Kolegji Europian i Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me “Universitetin Metropolitan të Tiranës”

       Pas një numri të madh të bashkëpunimeve me universitetet më prestigjoze evropiane, kësaj radhe European College of Kosovo nënshkruan marrëvshje bashkëpunimi me “Universitetin Metropolitan të Tiranës”. Kjo marrëveshje bashkëpunimi parasheh organizimin e një mori aktivitetesh të përbashkëta në Shqipëri dhe Kosovë ku përfitues të drejtpërdrejt do të jenë studentët dhe stafi akademik i të dy institucioneve.

       European College of Kosovo deri më tani ka mbi 100 partner ndërkombëtarë në mbarë botën përmes të cilëve ofron mundësi për transferim dhe shkollim jasht vendit. Kliko këtu për të lexuar artikullin "Studentët e ECK-së tani e tutje mund të transferohen në Riga Technical University"
ECKPRESS