Studentët e ECK-së tashmë ndërmarrës të suksesshëm !

I inspiruar nga ligjeratat praktike dhe trajnimet e ndjekura në Kolegjin Europian të Kosovës, Bleron Rama student i programit Ekonomi dhe Menaxhment ka vendosur të bëj endrrën e tij realitit duke hapur biznesin e tij të parë Pizza Crust.

       Bleroni thekson për ECK PRESS se “Pizza Crust është vetëm fillimi dhe se në të ardhmen e afërt planifikon edhe hapjen e pikave tjera në Kosovë”

Në kuadër të studimeve në Kolegjin Europian të Kosovës, studentëve ju ofrohen mesatarisht rreth 12 trajnime për plot 3 vite studimi, vizita studimore cdo semester në kompani dhe institucione dhe sesione të shumta me mysafir folës përmes të cilave ne synojmë të zhvillojmë shkathtësitë praktike me orientim në tregun e punës dhe nevojat e kompanive.

       Bleroni është vetëm një nga shumë student të Kolegjit Europian të Kosovës të cilët tashmë kanë filluar rrugëtimin e tyre drejt suksesit duke krijuar vende të reja pune duke kontribuar në zhvillimin e ekonomisë së vendit dhe qenit shembull për të tjerët.