Kolegji Europian i Kosovës dhe Epoka University diskutojnë mbi mundësitë e bashkëpunimit

Pjesë e vizitës në Tiranë të realizuar gjatë javës së kaluar i ishte dhe takimi me Rektorin e EPOKA University , Prof.Dr. Remzi Altin si dhe znj.Diturije Ismaili nga Zyra e Kërkimit për Projekte ku për fokus ishte forcimi i bashkëpunimit dypalësh në fushat e zhvillimit dhe zbatimit të projekteve, aplikimit për grante kërkimore si dhe lëvizshmeria e personelit dhe e studentëve. Rëndësi e veqantë ju kushtua dhe projekteve të financuara nga Bashkimi Europian.

Për të lexuar lajmin e postuar nga Epoka University ju lutem klikoni këtu

ECKPRESS