Kolegji Europian i Kosovës anëtarësohet në KWB & EIFL

Kolegji Europian i Kosovës është bërë pjesë e familjes së madhe të Knowledge without Boundaries dhe EIFL-Licensing. Me këtë anëtarësim tani e tutje studentët e Kolegjit Europian do të kenë qasje në bibliotekat më të njohura ndërkombëtare si : Cambridge University Press, Oxford University Press, BioOne Research evolved, IOP Publishing, OECDiLibrary e shumë biblioteka elektronike.

EDUCATING MINDS & HEARTS !

ECKPRESS