Kolegji Europian I Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Instituto De Estudos Superiores de Fafe

Në frymën e bashkëpunimeve ndërkombëtare, Zyra për bashkëpunim ndërkombëtar na njofton se ka Kolegji Europian I Kosovës tani e tutje ka marrëveshje me Instituto de Estudos Superiores de Fafe në Portugali . Me këtë marrëveshje, zgjërohet edhe më shumë bashkëpunimi me institucionet ndërkombëtare dhe ju ofrohet mundësia studentëve të Kolegjit Europian të Kosovës që të transferohen në universitete ndërkombëtare apo shkolla verore në vende të ndryshme Europiane.


ECKPRESS