Guest Speakers: z.Azem Bujupi Drejtor i RTK Radio

Të Premten me datë 10/04/2015 nga ora 17:00h në kuadër të Guest Speaker Program në Kolegjin Europian të Kosovës do të organizohet ligjeratë me Drejtorin e RTK Radios, z.Azem Bujupi. Tema të cilën z.Bujupi do ta prezentoj para studentëve dhe stafit të Kolegjit Europian të Kosovës është” Menaxhimi i Mediave dhe Roli i saj në Kosovë.

Vlen të theksohet se z.Bujupi ka një eksperience të gjatë në fushën e gazetarisë dhe se padyshim kjo ligjeratë do të jetë e një rëndësie të veqantë.