Kënga më Relaksuese në botë

Sipas shkencëtarëve ,kjo është kënga më relaksuese që është inqizuar ndonjëherë.
 

Kjo këngë 8 minutëshe është kënga më e bukur , e cila në vete përfshin Harmoni, Ritëm dhe Bas që ndihmojnë në ngadalsimin e të rrahurave të zemrës , redukton presionin e gjakut dhe stresin.Terapia e tingujve të muzikës është praktikuar për mijëra vite në civilizime dhe kultura të ndryshme për relaksim dhe shërim të trupit dhe mendjes.Kënga Weightless e cila në vete përmban Gitar , Piano dhe Tinguj natyral të muzikës është këngë ideale për të përfunduar një ditë të ngarkuar dhe me plot stress

Sipas Dr.David Lewis-Hodgson, nga Mindlab International, I cili ishte pjesë e këtij hulumtimi , kjo këngë përmban në vete elementet më relaksuse që një këngë mund të ketë deri më tani.Në bashkëpunim me Brain Imaging studies, Dr.David konstaton se muzika ndikon thellë në mendjen tonë dhe aktivizon jo vetëm procesin e dëgjimit por edhe atë të emocioneve.

.becomeGREATER ju preferon të dëgjoni këtë kengë kurdo që ju mendoni se keni nevojë për pak relaksim, gjithashtu ju paralajmërojmë se kjo këngë nuk duhet degjuar derisa jeni duke vozitur./consciousmedianews