ECK Magazine

Kolegji Europian i Kosovës gjatë muajit qershor publikoi numrin e parë të revistës studentore të quajtur “ ECK magazine “. Në numrin e parë të kësaj reviste mund të gjeni lajme mbi mundësitë e transferimit në universitete partnere, intervista me student dhe profesor, fakte dhe lajme interesante si dhe shkrime nga student.

Për të lexuar online revistën studentore “ ECK Magazine “ ju lutem klikoni këtu