“ I Pasur lind, nuk bëhesh ”

Qysh në fillim të videos, ju vjen një mendim në mendje se këta dy të rinjë do bëjnë ndonjë tallje (Prank) me personat e pa strehë të cilët për të mbijetuar dalin në rrugët e New York-ut për vetëm 6 dollarë në ditë, por ajo që do shihni më poshtë padyshim se do ju lë pa fjalë.Nga çasti në çast me siguri se prisni momentin kur do plas sherri dhe të bëhej skandal, por jemi të gëzuar që ka persona të tillë në botë për të na dhënë shpresë në njerëzim dhe vërtetuar të kundërtën.Ju ftojmë ta shikoni këtë video të rallë e cila padyshim I jep kuptim sloganit të Kolegjit tonë “ Educating Minds and Hearts “.
 



Kjo pra të dashur lexues është ajo që ne synojmë , veprime të tilla janë misioni ynë të cilin duam ta shpërndajmë me të tjerët, me shpresën se në të ardhmen studentët , stafi apo dhe profesorët e Kolegjit Europian të Kosovës do gjinden para një situate të tillë dhe do veprojnë po sikur veproj ky njeri që për ne është HERO I NJERËZIMIT.