Publikohet ECK Magazine 2/3

ECKPRESS publikon numrin e dytë & tretë të Revistës Studentore ECK Magazine. Në numrin e dytë të kësaj reviste ju mund të lexoni lajme mbi mundësitë e transferimeve në universitetet ndërkombëtare, intervista me Profesorë dhe Student, kuriozitetet e këshilla suksesi. 

Për më shumë ju lutem klikoni më poshtë :